Professionel hjælp til bekæmpelse af skægkræ tilbydes

Vi bekæmper skrægkræ hurtigt og effektivt

Er din bolig blevet ramt af skægkræ, og leder du i den forbindelse efter professionel hjælp til at slippe af med dem igen? Hvis ja, så er vi de helt rigtige at kontakte.

Hos C.C. Skadedyrs Service ApS udfører vi professionel og effektiv bekæmpelse af skægkræ, og vi vil meget gerne hjælpe dig af med dine ubudne gæster.

Vi har base i Ryslinge, men vi kører gerne ud til både privat- og erhvervskunder i Svendborg, Middelfart, Odense og andre steder på Fyn, for at hjælpe med bekæmpelse af skægkræ.

Derfor skal lade os klare arbejdet

Der er flere gode grunde til, hvorfor du bør lade os stå for bekæmpelsen af skrægkræ. Først og fremmest har vi mange års erfaringen inden for skadedyrsbekæmpelse, og vi ved derfor præcis hvordan vi skal gribe opgaven an.

Vi starter altid en opgave med at kigge på eventuelle skader, hvorefter det inficerede område rengøres. Derefter begynder vi at sprøjte området med vores specialprodukt til bekæmpelse af skægkræ. 

Produktet er hverken farligt for mennesker eller dyr, men vi anbefaler naturligvis, at der ikke nogle hjemme, når vi sprøjtebehandler din bolig.

Derudover er naturligvis meget grundige i vores arbejde, og vi forlader ikke opgaven før, vi selv er helt tilfredse med resultatet.

Derudover har vi en S1-autorisatiom, som betyder at vi er autoriseret til at udføre bekæmpelse af skrægkræ og andre skadedyr.

Få et uforpligtende tilbud på bekæmpelse af skægkræ her

Ønsker du vores hjælp til bekæmpelse af skægkræ, eller sidder du med nogle spørgsmål? Så er du meget velkommen til at kontakte os.

Vi kommer også gerne ud og besigtiger din opgave og skader, hvorefter vi kan beregne et uforpligtende tilbud og en pris på bekæmpelse af skægkræ til dig.​ Vi hjælper også med borebille bekæmpelse.

Sådan er processen hos os

Alle vores kunder kommer typisk gennem 4 steps inden vi starter på en bekæmpelse.

C.C. Skadedyrs Service ApS blev nomineret som Årets Håndværker 2023

Finalist - Skadedyrs firma

Hvad siger vores kunder

Herunder kan du se et udpluk af de anmeldelser fra Anmeld Håndværker vi har fået gennem tiden.

Hos os er alle spørgsmål velkomne

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​C.C. Skadedyrs Service ApS

CVR: 40174877

Skæretvej 32A, 5856 Ryslinge

Hent rutevejledning her

Telefon: Hans Christan

40 37 93 80

Telefon: Bent

60 52 16 40

Send os en mail:

info@ccskadedyrsservice.dk

Hvem er vi kort

Hos C.C. Skadedyrs Service ApS har vi stor ekspertise og erfaring med bekæmpelse af en lang række skadedyr. Vi følger Miljøstyrelsens regler og benytter naturligvis kun godkendte bekæmpelsesmidler. Kontakt os, hvis du vil høre mere om dine muligheder. Vi står os klar til at hjælpe, hvis du har et akut problem.

Læs cookie deklaration her

Altid i gode hænder:

Grundig og udfører en god service

Vejledning i projektet​

Ansatte med ro i sindet

God situationsfornemmelse.