Vi bekæmper borebiller effektivt og sikkert

Har du brug for professionel borebille-bekæmpelse? Så lad os hjælpe dig af med borebillerne. Hos C.C. Skadedyrs Service ApS har vi stor erfaring med bekæmpelse af borebiller. Vi bekæmper borebiller for private med også for kunder som kirker, virksomheder og landbrugsbranchen. Vi arbejder på hele Fyn og i Jylland.

Vi har stor ekspertise med skadedyrsbekæmpelse, og vores medarbejdere er dygtige fagfolk. Det er din sikkerhed for en god service og et effektivt arbejde, når vi bekæmper borebiller. Du kan naturligvis forvente, at vi overholder lovgivningen og Miljøstyrelsens retningslinjer.​

Har du problemer med borebiller?

Borebillen er et insekt, hvor larven æder sig gennem træet. Det kan gå ud over alt fra møbler til hele trækonstruktioner. Borebillerne vil måske foretrække at være i et udhus, en garage eller en udestue, og trives generelt i miljøer med høj luftfugtighed.

De typiske tegn på borebilleangreb er, at der er små huller på 1-2 millimeter i træet, og at der opstår små tuer af boremel nær hullerne. Der kan også forekomme borebiller i vindueskarmene eller lignende, da de tiltrækkes af lys. I så fald kan du have brug for professionel bekæmpelse af borebiller.​

Hvordan behandler vi problemet?

De angrebne områder rengøres med støvsugning eller fejning, er det tagkonstruktioner bliver det nedfejning af bjælker og spær. De angrebne områder behandles derefter med et specialprodukt mod borebiller 2 til 3 gange alt efter behov. Selvom midlet ikke er skadeligt for mennesker og dyr, må der ikke være mennesker eller dyr til stede, når vi sprøjtebehandler træet. 

Vi har S1-autorisation. Det betyder, at vi er autoriseret af Miljøstyrelsen til at udføre sprøjtninger for at bekæmpe borebiller.

Få et tilbud på borebille-bekæmpelse

Kontakt os, hvis du ønsker vores hjælp, eller hvis du vil høre nærmere. Vi tager gerne en snak om skaderne. Vi kan eventuelt komme ud for at se nærmere på disse skader. Herefter kan vi lave et for dem uforpligtende tilbud  for borebille-bekæmpelse.

Sådan er processen hos os

Alle vores kunder kommer typisk gennem 4 steps inden vi starter på en bekæmpelse.

C.C. Skadedyrs Service ApS blev nomineret som Årets Håndværker 2023

Finalist - Skadedyrs firma

Hvad siger vores kunder

Herunder kan du se et udpluk af de anmeldelser fra Anmeld Håndværker vi har fået gennem tiden.

Hos os er alle spørgsmål velkomne

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​C.C. Skadedyrs Service ApS

CVR: 40174877

Skæretvej 32A, 5856 Ryslinge

Hent rutevejledning her

Telefon: Hans Christan

40 37 93 80

Telefon: Bent

60 52 16 40

Send os en mail:

info@ccskadedyrsservice.dk

Hvem er vi kort

Hos C.C. Skadedyrs Service ApS har vi stor ekspertise og erfaring med bekæmpelse af en lang række skadedyr. Vi følger Miljøstyrelsens regler og benytter naturligvis kun godkendte bekæmpelsesmidler. Kontakt os, hvis du vil høre mere om dine muligheder. Vi står os klar til at hjælpe, hvis du har et akut problem.

Læs cookie deklaration her

Altid i gode hænder:

Grundig og udfører en god service

Vejledning i projektet​

Ansatte med ro i sindet

God situationsfornemmelse.