Hvepsebekæmpelse varetages af dygtige fagfolk

Vi bekæmper hvepsene hurtigt og effektivt

Har du behov for professionel hvepsebekæmpelse? Så lad os fjerne hvepsene for dig. Hos C.C. Skadedyrs Service ApS har vi stor erfaring med at bekæmpe hvepse og gedehamse. Vi hjælper både private, erhverv og kommuner i blandt andet Svendborg, Middelfart og på det øvrige Fyn.

Vi er et professionelt skadedyrsfirma med dygtige medarbejdere. Du kan med andre ord se frem til et hurtigt og effektivt arbejde, hvor der samtidig er fokus på at levere en god service. Vi overholder naturligvis alle love, regler og retningslinjer.

Skadedyr eller blot en pestilens?

Hvepse og gedehamse er nyttedyr i naturen, men hen over sommeren bliver de aggressive, samtidig med at de bliver tiltrukket af søde sager såsom is, sodavand og frugt. De fleste ved derfor, hvor stor en plage hvepse kan være, når man sidder og hygger sig på terrassen. 

Derudover kan de stikke i selvforsvar, hvilket både kan være ubehageligt og i værste tilfælde fremkalde en allergisk reaktion. Hvis man kommer for tæt på et hvepsebo, kommer til at træde på et eller rammer det, mens man klipper hæk, vil hvepsene gå til angreb i forsvar, og man kan blive stukket.

Sådan kan vi fjerne hvepseboet

Vi tilbyder alle former for fjernelse af hvepsebo. Mange hvepseboer er frithængende, men de kan også være skjult i jorden, i huset eller hække og træer. Det nemmeste er naturligvis at fjerne et frithængende bo.

Når vi kommer ud til en opgave, vurderer vi, om det er muligt at fjerne hvepseboet, eller om det skal bekæmpes med insektgift, så det ikke vil blive genbrugt af andre hvepse. Vi anvender altid miljøgodkendt insektgift ved hvepsebekæmpelse, hvis der ikke er tale om et meget lille bo. 

Få et uforpligtende tilbud på hvepsebekæmpelse

Kontakt os hurtigst muligt, hvis du har fundet et hvepsebo, eller hvis du har mistanke om, at der er et bo. Vi tager gerne en snak om problemets omfang, og vi kommer naturligvis så hurtigt som muligt. Du får gerne et overslag eller et tilbud med en god pris for hvepsebekæmpelse eller myrebekæmpelse, inden vi kommer.

Sådan er processen hos os

Alle vores kunder kommer typisk gennem 4 steps inden vi starter på en bekæmpelse.

Hvad siger vores kunder

Herunder kan du se et udpluk af de anmeldelser vi har fået gennem tiden.

"Vanvittig god service"

Gustav Borum

"Effektiv bekæmpelse!"

Maja Larsen

Se flere anmeldelser på Trustpilot

Hos os er alle spørgsmål velkomne

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​C.C. Skadedyrs Service ApS

CVR: 40174877

Skæretvej 32A, 5856 Ryslinge

Hent rutevejledning her

Telefon: Hans Christan

40 37 93 80

Telefon: Bent

60 52 16 40

Send os en mail:

info@ccskadedyrsservice.dk

Hvem er vi kort

Hos C.C. Skadedyrs Service ApS har vi stor ekspertise og erfaring med bekæmpelse af en lang række skadedyr. Vi følger Miljøstyrelsens regler og benytter naturligvis kun godkendte bekæmpelsesmidler. Kontakt os, hvis du vil høre mere om dine muligheder. Vi står os klar til at hjælpe, hvis du har et akut problem.

Læs cookie deklaration her

Altid i gode hænder:

Grundig og udfører en god service

Vejledning i projektet​

Ansatte med ro i sindet

God situationsfornemmelse.