Muldvarpebekæmpelse tilbydes

Professionel bekæmpelse af muldvarper

Selvom muldvarper af mange er kendt for at være et sødt pelsdyr, så opdager mange husejere, at sandheden er en helt anden, når muldvarperne går i gang med at grave hele haven op. Muldvarper er skadedyr, og har du fået besøg af dem på din grund, er det nødvendigt med en muldvarpebekæmpelse.

Hos C.C. Skadedyrs Service ApS hjælper vi dig gerne med at bekæmpe muldvarperne på din grund, så du kan få din have tilbage. Vi tilbyder bekæmpelse af muldvarper i form af fældefangst og gasning (hvor det er muligt og lovligt) for både private husejere og erhvervskunder på hele Fyn, men vi kører særligt ofte ud til opgaver hos kunder i Middelfart, Svendborg og Odense.

Kan man selv bekæmpe muldvarperne?

Du kan i princippet godt selv gå i gang med at bekæmpe muldvarperne på din grund. Som privat husejer er det lovligt at foretage muldvarpebekæmpelse på egen hånd i haven, men det kan dog være utroligt svært at fange dem, da de graver tunneller og underjordiske gangsystemer, der kan dække et meget stort areal.​

Derfor kan det godt betale sig at hyre professionel hjælp til muldvarpebekæmpelse, hvis du vil være sikker på at få ram på dem, så du kan få din have tilbage.

Når du vælger at lade os stå for din muldvarpebekæmpelse, så kan du forvente, at vi har en stor viden om skadedyret, som gør, at vi ved, hvordan muldvarperne skal bekæmpes. Samtidig er vi grundige, og vi tilbyder altid en god service, der blandt andet indebærer kyndig vejledning og rådgivning. Alle vores ansatte har ro i sindet og en god situationsfornemmelse.

Kontakt os og indhent et tilbud på muldvarpebekæmpelse

​Hvis du har muldvarper på din grund, så er du altid mere end velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig eller for at få beregnet en pris på muldvarpebekæmpelse. Vi tilbyder skræddersyede priser, og vi udarbejder derfor gerne et uforpligtende tilbud til dig, når vi kender til omfanget af din opgave.​ Vi tilbyder også bekæmpelse af husmår.

Sådan er processen hos os

Alle vores kunder kommer typisk gennem 4 steps inden vi starter på en bekæmpelse.

C.C. Skadedyrs Service ApS blev nomineret som Årets Håndværker 2023

Finalist - Skadedyrs firma

Hvad siger vores kunder

Herunder kan du se et udpluk af de anmeldelser fra Anmeld Håndværker vi har fået gennem tiden.

Hos os er alle spørgsmål velkomne

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​C.C. Skadedyrs Service ApS

CVR: 40174877

Skæretvej 32A, 5856 Ryslinge

Hent rutevejledning her

Telefon: Hans Christan

40 37 93 80

Telefon: Bent

60 52 16 40

Send os en mail:

info@ccskadedyrsservice.dk

Hvem er vi kort

Hos C.C. Skadedyrs Service ApS har vi stor ekspertise og erfaring med bekæmpelse af en lang række skadedyr. Vi følger Miljøstyrelsens regler og benytter naturligvis kun godkendte bekæmpelsesmidler. Kontakt os, hvis du vil høre mere om dine muligheder. Vi står os klar til at hjælpe, hvis du har et akut problem.

Læs cookie deklaration her

Altid i gode hænder:

Grundig og udfører en god service

Vejledning i projektet​

Ansatte med ro i sindet

God situationsfornemmelse.